Referenssit

Johanna Sihvonen

People Lead

"Terhillä on upea taito kuunnella, tehdä havaintoja ja tuoda keskusteluun näkökulmia, joiden avulla on mahdollista rakentaa itse omaa polkua eteenpäin. Terhi luotsaa turvallisella ja sopivan rauhallisella tavalla coaching-prosessia eteenpäin. Arvostin erityisesti Terhin konkreettisia työkaluja ja menetelmiä, joita testaamalla löysin omaan kasvuuni sopivimmat mallit. Terhin laaja-alainen kokemus ja osaaminen antavat juuri oikeanlaista ”syvyyttä” tapaamisiin ja keskusteluihin. Coachauksesta saatava hyöty on itselleni ollut hyvinkin pitkäaikainen ja jotain sellaista, josta pystyn ammentamaan edelleen, kiitos Terhi!"

Artturi Härkönen

Finance and Operations Solution Architect

"Terhi's coaching skills are on a level that is hard to top. I don't know where I would have ended up if it was not for the stuff we discussed with Terhi. Realizing and tearing down the boundaries set by my mind is absolutely vital in order to grow. Terhi knows how to lay down the building blocks of personal growth and development. She guided me to notice my harmful behavioral patterns, question them, and eventually overcome them."

Katariina Hemminki

HR Business Partner

"Coachina Terhi on lämmin ja helposti lähestyttävä. Terhi osaa kysyä juuri ne kysymykset, joilla coachattava löytää vastaukset ja tekee uusia oivalluksia. Parasta coachingissa oli kuitenkin se, että tapaamisten ansiosta tulin tietoiseksi esimerkiksi tunteiden roolista eri tilanteissa ja sisäisen puheen merkityksestä. Sain myös hyödyllisiä harjoituksia ja kirjavinkkejä. Voin siis todeta, että coaching-prosessin vaikuttavuus on huippuluokkaa, koska hyödynnän oivalluksia edelleen."

Suvi Pokela

Founder Alva Interious

"Terhi on coachina tarkkanäköinen, oivalluttava ja ratkaisukeskeinen. Hänessä yhdistyy lempeys, myötäelämisen taito ja jämäkkyys. Terhi coachasi minua vauvavuoden jälkeisessä eämäntilanteessa, kipuillessani töihinpaluun ja ammatillisen suuntani kanssa. Ilman coaching-prosessia Terhin kanssa tuskin olisin nyt unelmatyössäni ja yrittäjänä.Terhin coachauksessa saattaa itsekin yllättyä omien siipien kantavuudesta."

Reija Anckar

Researcher, Entrepreneur Anckar Stamina Oy

"Terhi on ajatteleva ja myönteinen coach. Hän on perehtynyt positiiviseen psykologiaan, mikä sopii business coachingiin. Terhi kysyy ja kannustaa ja tuntee rajansa. Hän on huolellinen ja kiinnostunut palautteesta."

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen sparrauspuhelu!