Ryhmäcoaching

Rohkeus kasvattaa rohkeutta.

Coaching-ryhmä rohkeammille johtajille tai sellaiseksi haluaville.

Luvassa työkaluja, oivalluksia sekä hyvää matkaseuraa!

Valmennus alkaa WorkPlace Big Five Profile™ -persoonallisuustestillä, joka auttaa sinua ymmärtämään itseäsi sekä muita ihmisiä paremmin. Käyn tulokset jokaisen osallistujan kanssa henkilökohtaisesti läpi.

Ryhmän tavoitteena on auttaa sinua ymmärtämään itseäsi paremmin. Itsetuntemuksen kasvu korreloi vahvasti hyvinvointisi kanssa. Teet myös tietoisempia päätöksiä. Itsetuntemus on avain omaan ja tiimisi kukoistukseen.

Valmentava johtaminen, coachaava ote sekä voimauttavan keskustelun elementit ovat valmennuksen keskiössä. Ryhmässä saat coachausta ja pääset coachaamaan muita. Lisäksi käsittelemme aiheita, jotka ovat osallistujillle ajankohtaisia ja tärkeitä.

Esimerkkiaiheita: resilienssi, mindset, merkityksen johtaminen, läsnäolo ja tietoisuustaidot, konfliktinavigointi, itseluottamus ja hyvinnoinnin teemat kuten vireystila.

Mitä konkreettista hyötyjä voit odottaa saavasi ryhmästä?

  • Johdat paremmin vahvuuksiesi avulla.
  • Ymmärrät syvemmin itseäsi ja tiimiäsi.
  • Itseluottamuksesi lisääntyy.
  • Hyvinvointisi kasvaa.
  • Teet parempia ja tietoisempia päätöksiä.
  • Saat konkreettisia työkaluja johtamisesi tueksi.
  • Haastavat tilanteet eivät tunnu yhtä vaikeilta.

Ryhmäcoachingin kesto on n. 100 + 100 päivää. Aloitus on joko kesä- tai elokuussa 2023. Ryhmän alussa jokainen asettaa yhden henkilökohtaisen tavoitteen, johon haluaa erityisesti keskittyä.

Ryhmän koko on pieni, 4-6 osallistujaa ja kaikki keskustelut ovat ehdottoman luottamuksellisia. Tapaamme virtuaalisesti ja yksi ryhmäcoaching-sessio kestää 2,5 tuntia.

Ennakkohaastattelen (n. 30 min.) jokaisen osallistujan. Sinun ei tarvitse osata coachata etukäteen. Tärkeintä on asenne. Se, että olet sitoutunut omaan ja yhteiseen kasvumatkaan, otat aikaa itsellesi sekä osallistut ryhmätapaamisiin.

Kustannus: 1200 euroa + alv. Maksun voi suorittaa useammassa erässä. Annan täyden tyytyväisyystakuun.

Laita kysymyksiä matalalla kynnyksellä terhi@cocoach.fi tai soita 041 544 7771!

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen sparrauspuhelu!