Ryhmäcoaching

Oletko kiinnostunut Suunta-valmennusohjelmasta?

Valmennus perustuu positiiviseen psykologiaan ja coachingiin, sen kesto on 12-viikkoa.

Kenelle olemme suunnitelleet coaching-ohjelman?

Sinulle, joka olet (työ)elämäsi käännekohdassa ja etsit uutta, merkityksellistä suuntaa

Omannäköinen ja merkityksellinen elämä edellyttää, että tunnet itsesi, arvosi ja määrittelet tarkasti, mikä on sinulle tärkeää ja mikä tuo iloa sekä onnellisuutta elämääsi.

Sinulle, joka haluat muutosta nykyiseen (työ)elämääsi

Tuntuuko, että kaipaat muutosta, muttet tiedä tarkkaan, mitä seuraavaksi? Valmennus on suunniteltu selkeyttämään suuntaasi ja tavoitteitasi, jotta seuraava askeleesi olisi kestävällä pohjalla ja perustuu siihen, kuka olet ja mikä on sinulle oikeasti tärkeää. Ei enää yhtään väärää valintaa.

Sinulle, joka haluat löytää oman polkusi, joka tuo iloa ja energisoi

Mitä menestys sinulle tarkoittaa? Valmennuksen jälkeen olet tietoinen, mitkä asiat tekevät elämästäsi merkityksellisen ja miten kuljet kohti itse määrittelemääsi menestystä ja (työ)elämää, joka energisoi uuvuttamisen sijaan.

Sinä saat:
  • WorkPlace Big Five Profile™ -analyysin, josta saat tietoa mm. arvoistasi ja persoonallisuudestasi, mikä antaa sinulle energiaa.
  • Pääsyn Skool-valmennusalustalle, josta löytyy kaikki videot, harjoitukset ja työkalut.
  • Henkilökohtaista ja ryhmäcoachausta, viikottainen tapaaminen coachin ja/tai coaching-ryhmän kanssa, jotta pääset eteenpäin tavoitteesi kanssa.
  • Asiantuntija-livet tärkeistä teemoista.
  • Rajoittamattoman tuen ja yhteyden Skool-alustan kautta coacheihin koko valmennuksen ajan.

Jos kiinnostuit, niin ole yhteydessä! Varmistetaan, että coaching-ryhmissä on tilaa! Laita viestiä kotisivujen kautta tai s.postilla: terhi@cocoach.fi tai puhelimella 041 544 7771.

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen sparrauspuhelu!