Business Coaching

Mitä sinulle kuuluu? Oletko muutostilanteesta, ottamassa haltuun uutta tehtävää tai tiimiä? Vai haluatko oppia uudenlaista tapaa ajatella, johtaa ja olla vuorovaikutuksessa? Vai kiinnostaako sinua oma sisäinen maailmasi, kokonaisvaltainen hyvinvointi ja tasapaino työssä sekä vapaa-ajalla?

Business coaching on tavoitteellista ja yksilöllistä kasvua edistävää valmennusta. Coaching kehittää coachattavan tietoisuutta, tapoja ajatella ja toimia vuorovaikutustilanteissa. Autan sinua kehittymään ja hyödyntämään henkilökohtaisia ominaisuuksia niin, että ne edesauttavat työssä onnistumista ja menestymistä. Coaching laajentaa ajattelua, lisää itsetuntemusta, voimauttaa sekä auttaa coachattavaa löytämään uusia näkökulmia ja ratkaisuja käsiteltävään aiheeseen. Se antaa valmiuksia parempaan johtamiseen, kasvun ja lisääntyneen itsetietoisuuden kautta. Coaching-jakson aikana tulleet oivallukset alkavat elää arjessa ja konkreettisissa tilanteissa työssä ja vapaa-aikana.

Coachattava määrittelee tavoitteet coaching-prosessille. Valmennettavan ja organisaation tavoitteiden yhteneväisyys varmistetaan prosessin alussa ja lopussa keskustelulla, jossa ovat mukana coach eli valmentaja, valmennettava sekä hänen esihenkilönsä.

Jokainen coaching-prosessi on erilainen mutta tavallisimmin valmennus kestää 5–6 kk:tta ja tapaamisia on 2-3 viikon välein. Kasvu ja muutos tapahtuu yleensä tapaamisten välissä.

6 kk:n coaching-prosessin hinta on n. 5000 € + alv. Tapaamisia on 2-3 viikon välein, yhden tapaamisen kesto 1,5 tuntia.

project image

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen sparrauspuhelu!