"Olen kasvu coach, jonka missiona on lisätä yksilöiden ja organisaatioiden kasvua sekä kukoistusta ihmisymmärryksen avulla."

Olen Terhi Nummenpää, KTM, sertifioitu business coach®, positive psychology practitioner, tunneälyvalmentaja sekä HR-ammattilainen. Osaamistaustani on laaja ja yhdistän liiketoiminta- ja strategiaosaamiseni vahvaan ihmisymmärrykseen. Olen työskennellyt pitkään erilaisissa organisaatioissa, erityisesti kasvuyrityksissä kehittäen organisaatiokulttuuria, mm. johtamista, rekrytointia ja muita HR-käytänteitä luoden kasvua sekä erinomaista työntekijäkokemusta. Voit tutustua tarkemmin työ- ja koulutustaustaani LinkedInissä.

Yritykseni tarina alkoi 2018, kun jäin opintovapaalle henkilöstöpäällikön työstäni ja aloitin positiivisen psykologian opinnot. Positiivinen psykologia tutkii sitä, mikä saa ihmisen tai työyhteisön kukoistamaan ja voimaan hyvin. Siinä keskitytään erityisesti vahvuuksiin, hyvinvointiin ja hyvän elämän perusteisiin. Opiskelu kirkasti omia vahvuuksiani, lisäsi itsetuntemustani ja sai minut oivaltamaan, minkälaisessa roolissa olen elementissäni.

Näin minusta tuli kasvu coach, jonka missiona on lisätä yksilöiden ja organisaatioiden kasvua sekä kukoistusta itsetuntemuksen ja ihmisymmärryksen kautta. Ihmisymmärrys tarkoittaa ihmismielen ja tunteiden parempaa ymmärtämistä. Valmennan ja coachaan pääasiassa yritysasiakkaita keskittyen erityisesti tiimien valmentamiseen ja johtamisen kehittämiseen. Suosittuja valmennusteemojani ovat tunneäly, vahvuuksien tunnistaminen ja hyödyntäminen sekä aikaansaaminen ja tavoitteet. Yrittäjänä pääsen parhaiten toteuttamaan omaa kutsumustani ja käyttämään luonteenvahvuuksiani. Tämä tuo merkityksen kokemusta, iloa ja positiivista energiaa tekemiseeni!

Terhi 0

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen sparrauspuhelu!