"Autan sinua elämään merkityksellistä ja omannäköistä elämää. Kirkastamaan sen, mitä todella haluat (työ)elämältä"

Olen Terhi Nummenpää, KTM (pääaineena johtaminen) ja serfioitu Business Coach® (ACC) sekä Positive Psychology Practitioner. Osaamistaustani on laaja, punaisena lankana on aina toiminut kiinnostus ihmisiä, kasvua sekä kokonaisvaltaista, holistista hyvinvointia kohtaan. Muutostilanteet ovat aina olleet mielestäni kiehtovia ja sen tutkiminen, mistä aineosista onnistuminen ja transformaatio syntyy. Olen työskennellyt kasvuyrityksissä ja vastannut mm. HR:stä sekä rekrytoinnista sekä toiminut sisäisenä coachina ja tiiminvetäjänä. Myös järjestömaailma on tullut tutuksi. Voit tutustua tarkemmin työ- ja koulutustaustaani LinkedInissä.

Coachingissä on tärkeää löytää itselleen sopiva coach. Tapaan kaikki asiakkaani ennen coaching-sopimuksen tekemistä. Tapaamisemme tavoite on yhdessä varmistaa, että kemiat kohtaavat ja välillemme syntyy luottamuksellinen suhde. Puhumme myös coachauksen tavoitteesta, jonka asiakas aina itse määrittelee. Olen hyvin sitoutunut sinun onnistumiseesi ja siksi olen myös rehellinen, jos tunnen, etten ole sopiva coach sinulle tai coaching ei ole oikea työkalu. Olen coachina tavoitteellinen sekä ratkaisukeskeinen ja haastan sinua lyhytaikaisten tavoitteiden sijaan, kehittymään ja kasvamaan kokonaisvaltaisesti ihmisenä. Tämä on syy, miksi coaching-prosessini ovat pitkiä ja vaikuttavia.

Missioni coachina on auttaa sinua kokonaisvaltaisen kasvun polulla ymmärtämään sisäistä maailmaasi paremmin ja hyödyntämään tätä tärkeää tietoa kaikessa tekemisessäsi. Autan sinua saavuttamaan sinulle merkityksellisiä tavoitteita, jolloin tekemisesi on linjassa sen kanssa kuka olet. Kaiken keskiössä on havaintokyvyn parantaminen, jolloin saat yhteyden myös kehosi viesteihin. Uskon, että kasvun myötä hyvinvointisi lisääntyy ja teet parempia, tietoisempia päätöksiä. Yhdistelen nykyään coachauksessa kaikkea oppimaani intuitiivisesti ja intentioni on tarjota vaikuttavaa ja transformatiivistä coachausta, jonka positiiviset vaikutuksesta näkyvät kaikilla elämänalueillasi.

Olen sitoutunut noudattamaan ICF:n (International Coaching Federation) eettisiä sääntöjä ja periaatteita.

Terhi 0

Ota yhteyttä, niin sovitaan ilmainen sparrauspuhelu!